Dutch German

Bent u werkgever of werknemer en heeft uw bedrijf een bedrijfsfietsplan? Ook voor uw fiets van de zaak kunt u bij I-Bike terecht. Met een bedrijfsfietsplan geniet u van belangrijk belastingvoordeel op de aanschaf van uw nieuwe fiets. Hiervoor zijn diverse regelingen mogelijk:

 

1

De werknemer / medewerker koopt de fiets bij I-Bike en betaalt deze. De fiets wordt vervolgens volgens afspraak geleverd. Zonder wachttijd. De factuur wordt ingeleverd bij de werkgever, waarna de werkgever het belastingvoordeel kan verrekenen met de Belastingdienst.

 

2

De werknemer / medewerker bestelt de fiets bij I-Bike, waarna de factuur door I-Bike aan de werkgever wordt gestuurd. Na volledige ontvangst van de betaling, neemt I-Bike contact op met de werknemer / medewerker en worden afspraken gemaakt over de levering van de nieuwe fiets.

 

3

De werknemer / medewerker koopt de fiets bij I-Bike via Bedrijfsfietsen Nederland of NFP- Na volledige ontvangst van de betaling, neemt I-Bike contact op met de werknemer / medewerker en worden afspraken gemaakt over de levering van de nieuwe fiets. Fietsen die in prijs gereduceerd zijn kunnen via deze weg alleen voor de normale prijs geleverd worden.

Wij zijn aangesloten bij de onderstaande organisaties:

Nationale Fiets Projecten

 

bedrijfsfietsen nederland